USB Webkey Kabel

Video sliding visitekaartje

Een USB Webkey kabel opent “ook” automatisch een website of landing-page

Een USB-Webkey kabel is een totaal nieuw innovatief marketing product. Er zijn haast geen andere producten denkbaar die beter geschikt zijn dan deze Webkey kabel om promoties, producten, evenementen en dergelijke onder de aandacht te brengen van potentiële (eind) gebruikers. De USB Webkey kabel kan Video Brochures, Laptops en Mobiele telefoons opladen en tevens gegevens overbrengen als een normale USB-kabel maar een USB Webkey kabel opent ook automatisch een website of landing-page wanneer deze worden ingeplugd in een USB poort van een computer of laptop

Deze USB Webkey kabel is een sterk promotieproduct dat gebruikers bij zich houden of op hun bureau laten liggen en regelmatig uw landing-page of website bezoeken.

Een USB Webkey Kabel is 100% Virus Vrij en heeft alleen een toetsenbord functie en bevat dus geen opslagruimte voor data dus ook geen opslagruimte voor bijvoorbeeld een virus!


USB Webkey Kabels worden op maat gemaakt !


Onze USB Webkey producten worden op maat gemaakt en worden geheel volgens uw wensen geproduceerd. Zie onze Portfolio USB Webkey producten voor de vele mogelijkheden!Waarom flowdivision
  • Gegarandeerde Premium kwaliteit voor de laagste prijs.
  • 24/7 Bereikbaar voor service en advies.
  • Jarenlange Ervaring en Expertise staan tot uw beschikking.
  • Vanzelfsprekende service, advies en begeleiding.
  • Heldere, transparante ondersteunende communicatie.
  • RoHS-compliant in overeenstemming met CE.


Sample – Prijsinformatie – Contact opnemen

Nieuwsgierig naar de kwaliteit, mogelijkheden en prijzen van onze producten? Vraag een sample of een prijsopgave aan en laat u verrassen door onze kwaliteit, service en scherpe prijzen!

Image Image Image Image

Webkey kabel product informatie en product opties

Product Opties: Micro USB - opladen en gegevens overbrengen als een normale USB-kabel. Female USB – opladen en gegevens overbrengen als een normale USB-kabel. Lightning USB – opladen en gegevens overbrengen als een normale USB-kabel. Product Informatie: Afmetingen – kabellengte is 45 CM Kleur- standaardkleur. Data – de weblink (URL) is van tevoren geprogrammeerd maximaal 190 tekens - De webkoppeling kan 1 unieke URL zijn (zelfde voor alle) of tegen meerprijs seriële URL (willekeurige URL's) Toepassing - opladen en gegvens overbrengen - de kabel opent automatisch de webkoppeling (URL). Afwerking – bedrukking met logo mogelijk. Verpakking – per stuk verpakt in cellofaan.
USB Webkey Kabel is inclusief:


  • Per stuk verpakt in hoesje
  • Logo Template
  • Service en Advies
offerte aanvragen:

Een selectie van onze klanten:
Eblo
Cialona Expo
United Seats
De Hypotheekadviseur
Vredestein
Arag
Tree Center
Deka Markt
NEP
Regio Kapper
Lely
I-Talamo
Interakt
IHC
Hart en Vaatgroep
FNV
De Zijlen
De Persgroep Nederland
Coachsiss
de Bunk’r
Bayer
Advema

Gerelateerde producten