USB Webkey clip on Module

Video sliding visitekaartje

USB Webkey Clip On Module, een totaal nieuw Webkey concept

Een USB Webkey Clip on module is een totaal nieuw Webkey concept, de van kunststof gemaakte Webkey Clip-on module wordt in het papier gestanst en thermisch gelijmd, de module kan eruit en er weer in worden geklikt en bevat een voorgeprogrammeerd URL adres. Effectief manier om producten, aanbiedingen, te promoten. Deze Webkey Module kan worden toegepast in alle papier formaten zoals een een Visitekaartje, Mailer, A7, A6, A5, A4, A3 formaten of custom-made vormen en formaten.

USB Webkey Clip On Modules zijn handige tools die automatisch een website of landing-page starten wanneer deze worden ingeplugd in een USB poort van een computer of laptop.

Een USB Webkey Clip On Module is 100% Virus Vrij en heeft alleen een toetsenbord functie en bevat dus geen opslagruimte voor data dus ook geen opslagruimte voor bijvoorbeeld een virus!

Image

Premium kwaliteit USB Webkey Clip On Module:  Product Video met voorbeelden, toepassingen en gebruik van een USB Webkey Clip On Module in 350 gram papieren kaarten.

ImageSample – Prijsinformatie – Contact opnemen

Nieuwsgierig naar de kwaliteit, mogelijkheden en prijzen van onze producten? Vraag een sample of een prijsopgave aan en laat u verrassen door onze kwaliteit, service en scherpe prijzen!

Image Image Image Image

USB Webkey clip on module product opties

  • Een USB Webkey Clip-on module kan worden toegepast in alle papier formaten, een Business Card, Mailer, A7, A6, A5, A4, A3 formaten of custom-made vormen en formaten.
USB Webkey Clip On Module is inclusief:


  • Full color print
  • Gelamineerd
  • Per stuk verpakt in hoesje
  • Template/Werktekening
  • Service en Advies
offerte aanvragen:

Een selectie van onze klanten:
Deka Markt
De Hypotheekadviseur
United Seats
Cialona Expo
Eblo
Vredestein
Tree Center
Arag
NEP
Regio Kapper
Lely
I-Talamo
Interakt
IHC
Hart en Vaatgroep
FNV
De Zijlen
De Persgroep Nederland
Coachsiss
de Bunk’r
Bayer
Advema

Gerelateerde producten