USB Webkey in print Product Opties

USB Webkey Product Opties, Webkey Insert Module

Webkey Insert Module


Bij de Insert optie wordt de Webkey module tussen twee lagen papier gelijmd. Dit is visueel de mooiste maar iets duurdere optie. Bij deze uitvoering wordt gewerkt met twee lagen gelamineerd papier van 250 gram per laag, waardoor product van een zware kwaliteit van 500 gram wordt geleverd.


USB Webkey Product Opties, Fit Paper

Webkey Fit-paper Module


Bij de Fit-paper optie wordt de Webkey module over het papier geschoven en gelijmd. Deze optie is qua prijs kwaliteit zeer interessant. Het product en toepassingen zijn zeer functioneel. Bij deze uitvoering wordt gewerkt met 350 gram gelamineerd papier.


USB Webkey Product Opties, Clip on

Webkey Clip-on Module


Bij de Clip-on optie is de Webkey module van kunststof en wordt in het papier gestanst en thermisch gelijmd. De Webkey module kan eruit worden geklikt en weer terug geklikt. Bij deze uitvoering wordt gewerkt met gelamineerd papier van 350 gram, of met pvc met een dikte vanaf 0.6 mm.


USB Webkey Product Opties, Webkey Tracking Analyse

Webkey Tracking Analyse


USB Webkey met tracking en analyse optie! - De USB Webkey kan worden uitgevoerd met een unieke I.D. code en website tracking script om statistieken te verstrekken over de locatie en het aantal mensen die de website of landing-page met de USB Webkey bezoeken.
Opmerking: Webkey online Tracking Analyse is een externe betaalde service.