Speciale afwerking


Pregen/Reliëfdruk
Bij pregen brengen we een reliëf/hoogteverschil aan in het karton. De dikte van het karton en de diepte van de stempel zijn bepalende factoren voor het resultaat.


Lamineren
Bij het lamineren voorzien we het drukwerk van een zeer dun laagje kunststof. Deze geeft het drukwerk een beschermende laag maar zorgt er tevens voor dat je een luxe uitstraling krijgt. Je kunt kiezen uit verschillende laminaatsoorten zoals mat, glans, soft-touch of een structuur zoals linnenpersing.


Foliedruk
Foliedruk is een speciaal drukproces waarbij een dunne kleur- of metaalfolie met hoge druk op het drukwerk wordt aangebracht. Dit gebeurt door middel van een magnesium cliché of messing stempel.


Spot UV lak
Met spot UV lak, ook wel spotvernis genoemd, kun je een specifiek onderdeel van je ontwerp uitlichten aan de hand van een laklaag. De glanzende laag wordt op een precieze plek (spot) op je ontwerp aangebracht.


Dispersielak
Dispersielak is een standaard laklaag die de inkt afsluit. Het geeft een mooie afwerking aan het drukwerk. Bovendien zorgt de lak voor snelle verwerking van drukwerk na het drukken. Je kunt kiezen voor zijdeglans of een matlak. Als je echt hoogglans wilt hebben dan kun je kiezen voor een hoogglans laminaat. Hetzelfde geldt als je een echt matte uitstraling wilt, dan kan je kiezen voor een matlaminaat. We kunnen ook drukken op de ongestreken zijde van het karton waardoor je ook een mooie matte uitstraling krijgt.Pregen/Reliëfdruk met Spot UV lak op mat gelamineerd.
Afwerking, Pregen/Reliëfdruk met Spot UV lak op mat gelamineerd.
Pregen/Reliëfdruk met Spot UV lak op glans gelamineerd.
Afwerking, Pregen/Reliëfdruk met Spot UV lak op glans gelamineerd.
Creatieve reliëf Spot UV lak.
Afwerking, Creatieve reliëf Spot UV lak.
Spot UV lak.
Afwerking, Spot UV lak.
Pregen/Reliëfdruk.
Afwerking, Pregen/Reliëfdruk.
Pregen/Reliëfdruk met Spot UV lak.
Afwerking, Pregen/Reliëfdruk met Spot UV lak.
Kunstleder met stiknaad.
Afwerking, Kunstleder met stiknaad.
Custom productvorm.
Afwerking, Custom productvorm.