Frequently Asked Questions

Veel Gestelde Vragen

Hier vindt u de meeste van de veelgestelde vragen over onze producten. Het is opgedeeld in groepen en de meeste antwoorden zijn voorzien van een link naar meer relevante informatie. Dit betekent dat u een goed maar zeker geen volledig overzicht heeft, maar misschien wel een stukje verder komt om beslissingen te nemen over de vraag of onze producten geschikt zijn voor uw bedrijf.

Wij geven veruit de voorkeur aan persoonlijk contact en hebben eigenlijk het liefst dat u deze pagina niet hoeft te gebruiken en ons gewoon even belt of een berichtje stuurt als u een vraag heeft.

AUDIO

Is het mogelijk om twee luidsprekers in mijn videobrochure te monteren?

Ja, het is mogelijk om een videobrochure of een video in-print product zoals bijvoorbeeld een video presentatie box, uit te voeren met twee luidsprekers, zie hier een voorbeeld van een video brochure met twee luidsprekers.

Kan mijn video in-print product worden uigevoerd met een koptelefoon aansluiting?

Ja, het is mogelijk om een videobrochure of een video in-print product uit te voeren met een koptelefoon aansluiting.

Ik wil een extra goede geluidskwaliteit in mijn videobrochure, is dit mogelijk?

In het merendeel van onze video in-print producten wordt standaard een 8 ohm 2 watt luidspreker gebruikt met een zeer redelijke geluidskwaliteit, het is altijd mogelijk dat wij een luidspreker met meer vermogen plaatsen.

Welk audio bestand moet in de video worden gebruikt?

Wij raden een  audiobestand aan dat een sterke compressie snelheid heeft, zoals MP3, met een bitsnelheid van 128 Kb/s of hoger en een sample frequentie van 44,100 Hz of 22,050 Hz

BATTERIJ

Hoe lang duurt het om een batterij te laden?

Normaal gesproken duurt het 2 tot 3 uur om een batterij volledig op te laden (dit is afhankelijk van het batterijformaat). Zie het batterij informatie schema.

Hoe lang blijft de batterij in de standby-modus?

Alle Lithium-ion batterijen hebben een zelfontladende eigenschap. Onder normale omstandigheden is de batterij zelfontlading ongeveer 4mA per dag (afhankelijk van de weersomstandigheden). Bij extreem warme of koude weersomstandigheden zal de zelfontlading snelheid toenemen.  Zie het batterij informatie schema.

Hoe wordt de batterij opgeladen?

Al onze video in-print producten zijn voorzien van een micro-USB-poort en worden geleverd met een micro USB kabeltje voor het opnieuw laden van de batterij.

Hoelang kan een batterij worden gebruikt voor deze leeg is?

Onze standaard continue speeltijd voor de meeste van onze producten is 1,2 tot 2 uur continue afspeeltijd. Maar als u meer capaciteit wilt voor een langere speeltijd dan bieden wij deze optie. zie het batterij informatie schema.

Hoe vaak kan de batterij worden opgeladen?

U kunt de batterij ongeveer 500 keer opladen, de capaciteit zal in deze periode geleidelijk afnemen. Zie het batterij informatie schema.

Welk type batterij wordt gebruikt?

We gebruiken Lithium Ion batterijen, die zijn uitgerust met een veiligheidscircuit om schade door overladen te vermijden. Zie hier de batterij informatie.

PRINTEN

Kunt u ook verschillende druktechnieken en afwerkingen verzorgen?

Ja, we bieden veel verschillende technieken zoals: pregen/reliëfdruk, laminaat soft-touch en linnenpersing, foliedruk, spot UV lak, dispersielak, enz. Zie hier een overzicht van speciale afwerkingen.

Lamineert u uw producten?

Ja, al onze producten zijn standaard uitgevoerd met een mat of glanslaminaat. We gebruiken deze techniek om het product te verfraaien en het drukwerk te beschermen en een langere houdbaarheid te geven.

Hoe wilt u het ontwerp aangeleverd hebben?

300 dpi afbeeldingen en alle afbeeldingen gelaagd in het PDF bestand. Zie aanlever specificaties voor meer informatie.

Hoe ga ik om met lettertypes bij het maken van een ontwerp?

Alle lettertypen moeten worden omgezet in contouren/outline. Zie aanlever specificaties voor meer informatie.

Welk bestandstype heeft u nodig om te kunnen drukken?

Een bewerkbaar en print klaar PDF bestand met lagen, of een professioneel drukwerkbestand zoals ai, indd, eps, of psd met lagen zijn nodig. Tijdens het bestel proces zullen wij u uitgebreid informeren en begeleiden. Zie aanlever specificaties voor meer informatie.

Kan ik de videobrochure full-color laten afdrukken?

Ja, Onze producten worden standaard CMYK  full-color bedrukt, we voorzien u van sjablonen die nodig zijn voor de betreffende brochure. Wij zullen met u samenwerken en u adviseren over de best mogelijke afwerking van uw videobrochure.

PRODUCT info

Wat is de garantie termijn op uw producten?

Onze producten hebben 1 jaar garantie op fabricagefouten. Zie Prijs/Kwaliteit pagina.

Wat is de minimale bestelhoeveelheid van uw producten?

Dit is sterk afhankelijk van het product en de uitvoering, u kunt altijd met ons de mogelijkheden bespreken! Ter indicatie voor standaard Video in-print producten vanaf 50 stuks, voor standaard USB Memory in-print producten vanaf 100 stuks en voor USB Webkey in-print producten vanaf 250 stuks.

Krijg ik een preproductie sample van mijn bestelling?

Bij kleinere bestellingen leveren we geen preproductie sample, wel sturen wij u foto’s om u het eindproduct te laten zien. Bij een grote bestelhoeveelheid laten wij wel een preproductie sample maken ter goedkeuring. U kunt altijd contact opnemen voor vragen over samples.

Is er verschil tussen uw video schermen en wat er verder in de markt wordt aangeboden?

Onze video schermen zijn van een eerste klas kwaliteit en bieden optimale scherpte en helderheid binnen de resolutie/formaat marges.
Wij leveren onze 4 inch, 5 inch en 7 inch video schermen in HD   (High Definition)   kwaliteit zonder extra kosten!
Tegen een zeer kleine meerprijs kunt u ook kiezen voor 5 inch, 7 inch en 10,1 inch  IPS schermen, deze video schermen hebben 178 graden kijkhoek zonder kleurverandering, een hoog dynamisch contrast waardoor zeer subtiele kleurverschillen zichtbaar zijn en kleuren helder, scherp en realistisch worden weergegeven. Een IPS scherm is het beste wat er in de huidige markt verkrijgbaar is.

Welk type lijm wordt voor uw producten gebruikt?

We gebruiken in de meeste gevallen 3M zelfklevende tape. Bij presentatie boxen of hardcover producten, gebruiken we vloeibare lijm van industriële kwaliteit. We zullen nooit een zelfklevende tape gebruiken die normaal gesproken haar lijmkracht verliest binnen een korte periode of bij vochtige omstandigheden.

Worden alle video’s en digitale bestanden op het product geladen?

Ja, video’s en digitale bestanden worden door ons in het geheugen van het product geladen. We controleren tevens de digitale bestanden en de videobestanden of de resolutie correct is en het overeen komt met de schermgrootte die u hebt gekozen. Zie de Video Service pagina voor meer informatie.

Hoe lang duurt het om de gemiddelde Video in-print en USB in-print producten te produceren?

Levertijden zijn afhankelijk van product soort, aantallen en productspecificaties. Gemiddeld is de levertijd van bestellingen van minder dan 250 stuks van onze standaard producten, 10 tot 15 werkdagen en van niet standaard producten 15 tot 20 werkdagen. Bij bestelhoeveelheden voor de meeste van onze producten vanaf 250 stuks tot 10.000 stuks 4 tot 6 weken. U kunt contact opnemen met vragen over levertijden, of de mogelijkheden voor een spoedbestelling.

Kan naast het formaat en de vorm een product verder worden aangepast?

Ja, naast formaten en vormen kunnen producten worden aangepast aan uw wensen. Wij kunnen elke gewenste uitvoering produceren, de grenzen zijn uw verbeelding. zie bijvoorbeeld onze custom-made video producten.

Welke formaten zijn er beschikbaar voor uw standaard video in-print en USB in-print producten?

Traditioneel kiezen veel mensen voor een A5 formaat, maar we leveren ook in A4, A6, A7 en in Business Card-formaat! Ook kunt u naast de standaard A formaten afwijkende vormen en formaten bestellen.

SERVICE

Kunt u langskomen om de producten en mogelijkheden te laten zien?

U kunt altijd contact met ons opnemen, wij maken graag een afspraak om bij u langs te komen en nemen meerdere productsamples mee om de vele mogelijkheden te demonstreren.

Worden de bestelde producten bezorgd?

Ja, uw bestelling wordt door ons persoonlijk bij u afgeleverd of gratis binnen Nederland of België verzonden.

Ik weet niet zeker of mijn videobestanden geschikt zijn, kunt u dit controleren?

U kunt elk videobestand aanleveren, wij controleren de kwaliteit en indien nodig converteren wij deze kosteloos naar het juiste bestandsformaat.

Wij hebben videobeelden, afbeelding en foto’s, kunt u hiervan één videofilm maken?

Wij verzorgen het bewerken, knippen en monteren van bestaande video opnames, in combinatie met afbeeldingen, foto’s, muziek en eventueel een voice-over. Zie video service voor meer informatie.

Kunt u mij helpen met de template/werktekening van mijn ontwerp?

U ontvang van ons bij de template/werktekening aanwijzingen en instructies voor de correcte opmaak van uw ontwerp.
Heeft u geen ervaring en kunt u wel wat hulp extra hulp gebruiken, dan stuurt u uw ontwerp en wij gaan zonder extra kosten voor u aan de slag! Zie template service voor meer informatie.

Kunt u mij een sample van verschillende producten zenden?

Ja, wij zenden u graag samples van onze producten, afhankelijk van het aantal en type productsample dat u wenst , kan het voorkomen dat wij een kleine vergoeding vragen voor  bijvoorbeeld video in-print productsamples en USB memory productsamples. USB webkey productsamples zijn meestal gratis. Bij uw eerste bestelling zullen we het bedrag van het sample crediteren. U kunt contact opnemen voor het aanvragen van een sample of meer informatie.

Waarom kan het voorkomen dat ik een kleine vergoeding voor een sample moet betalen?

Video in-print en USB memory in-print samples zijn niet goedkoop. Door een kleine vergoeding te vragen selecteren wij tevens de serieuze klant. Bij een opdracht crediteren wij de door u betaalde vergoeding.

Kunt u het maken van een instructie video verzorgen?

Ja, wij werken nauw samen met full service video productie bedrijven voor het produceren van professionele bedrijfsfilms, commercials, product presentaties, instructie films, video clips, documentaires, animaties, etc.  Ook verzorgen wij 360 graden video’s en drone opname producties. Zie voor meer informatie onze video service pagina.

VIDEO info

Kan ik voorkomen dat mijn video-content wordt gekopieerd of verwijderd?

Ja, wij kunnen de toegang tot het geheugen met uw video-content afschermen met een File-Lock zodat deze niet kan worden gekopieerd of verwijderd.

Ik wil niet dat de video automatisch start bij het openen, is dit mogelijk?

Als u niet wilt dat uw video begint met afspelen bij het openen van de videobrochure en wilt dat de gebruikers op een knop moeten drukken om de video te starten, dan zal er een aan/uit knop worden toegevoegd.

Hoe werkt het starten van een video bij het openen van de kaart?

Al onze brochures hebben een magnetische sensor die ervoor zorgt dat de video wordt afgespeeld bij het openen van de videobrochure.

Kan ik knoppen toevoegen aan het product?

Ja, u kunt video knoppen toevoegen met verschillende functies. Ondersteuning voor verschillende knoppen en lay-out van knoppen is heel goed mogelijk. (wel of geen knoppen en het aantal knoppen is afhankelijk van de beschikbare ruimte op het product).

Heeft u ook 360 graden video schermen?

Als één van de eerste in Nederland bieden wij inderdaad 7 inch HD 360 graden video schermen aan, zie meer 360 graden beeldscherm informatie.

Kunt u beeldschermen uitvoeren met een Touch Screen optie?

Ja, we bieden touch-screen opties voor schermgroottes boven de 4 inch, zie meer touch-screen informatie.

Kunnen alleen video bestanden worden geplaatst of ook nog ander bestanden?

Het geheugen van onze video in-print producten werkt op dezelfde manier als standaard geheugenproducten. Dus u kunt bijvoorbeeld een PDF bestand of andere bestanden plaatsen en deze benaderen door het video in-print product via USB op een desktop of laptop aan te sluiten.

Kunnen videobestanden worden verwijderd of gewijzigd?

Ja, onze video in-print producten worden geleverd met een micro USB kabeltje waarmee videobestanden kunnen worden verwijderd of gewijzigd. Echter, als u de videobestanden wilt vergrendelen, kunnen we deze optie ook aanbieden.

Kan meer dan één video worden geplaatst?

Ja, meerdere video’s kunnen worden geplaatst dit is wel mede afhankelijk van het gebruikte geheugen en de grootte van de video bestanden. Voor meerdere video opties raden we aan om video controleknoppen te gebruiken, we kunnen zelfs functieknoppen verbinden om specifieke video’s op uw verzoek weer te geven.

Wat is de videospeelduur van een Video in-print product?

De speelduur van een video is afhankelijk van het gebruikte geheugen, meestal ondersteunt onze standaard ingebouwde geheugen 5 tot 10 minuten videospeeltijd. Onze minimale opslaggeheugencapaciteit bedraagt dus 5 tot 10 minuten en kan worden uitgebreid tot enkele uren. Zie meer flash geheugen informatie.

Wat voor soort schermformaten zijn beschikbaar?

Onze Videobrochures en video in-print producten zijn er in de volgende verschillende schermformaten: 2,4 inch, 2,8 inch, 3,5, 4,3, 5, 7 inch en als laatste 10 inch. Wij leveren onze 4 inch, 5 inch en 7 inch schermen in HD kwaliteit zonder extra kosten! Ook zijn voor de formaten 5 inch, 7 inch en 10,1 inch IPS beeldschermen leverbaar!

VIDEO spec

Welke bitsnelheid zouden de videobestanden moeten zijn?

2,4″en 2,8″ wij raden minimaal 2000 kb/s aan
3.0″ wij adviseren minimaal 1000 kb/s
4,3 “wij adviseren een minimum van 1000 kb/s – 4.3″, 5.0″, 7.0″, 9.0″, 10.1” schermformaten, wij adviseren 2500 kb/s bitsnelheid.

Wat is de FPS (frames per seconde) nodig voor uw videoschermen?

2.4″en 2.8″ ondersteunt 21 FPS (frames per seconde)
3.0″, 4.3″, 5.0″, 7.0″, 9.0″, 10.1″ ondersteunt 25 FPS (frames per seconde)

Wat is de resolutie van uw schermen?

2,4″en 2,8″ ondersteuning 320 x 240 resolutie
4” HD ondersteuning 854 x 480 resolutie
4,3” en 5” ondersteuning 480 x 272 resolutie
5”HD en 7” ondersteuning 800 x 480 resolutie
7” HD en 10,1” ondersteuning 1024 x 600 resolutie

In welke scherm verhouding moet het videobestand worden aangeleverd?

Onze 2,4″en 2,8″ schermgrootte ondersteunen 4:3 scherm verhouding. Schermgroottes 3″, 4,3″, 5″, 7″, 9″en 10,1″ ondersteunen 16:9 schermverhouding en andere verschillende vormen van breedbeeld scherm verhoudingen.

Welk videobestand formaat heeft u nodig om een video in-print product te produceren?

AVI (Xvid codec), MP4 (Mpeg 4 codec) zou ideaal zijn, maar als u een video hebt die in een ander formaat is, kunnen we deze gratis converteren naar de juiste specificaties. 2.4″ en 2.8″ ondersteunt AMV-videoformaat of AVI-formaat (MJPEG codec)