Recycle


Flowdivision zet zich in voor de bescherming van het milieu, daarom bieden wij Video in-print en USB in-print producten die gebruikmaken van RoHS-compliant elektronica en die in overeenstemming zijn met CE (Europese regelgeving).

Wij vinden het belangrijk dat onze producten uiteindelijk op de juiste manier kunnen worden gerecycled of geretourneerd.

Elektronische producten zijn gemaakt van waardevolle bronnen en materialen, waaronder metalen, kunststoffen en glas, die allemaal energie nodig hebben om te worden ontgonnen en te produceren.

Het doneren of recycleren van consumentenelektronica bespaart onze natuurlijke hulpbronnen en vermijdt lucht- en waterverontreiniging, evenals broeikasgasemissies die worden veroorzaakt door het produceren van nieuwe materialen.

Waar laten recyclen?
Er zijn verschillende opties voor het doneren of recyclen van elektronica. Naast alle gemeentelijke inleverpunten is “Wecycle” een goede optie met vele inzamelpartners en een landelijke dekking. Klik hieronder op het “Wecycle” logo voor meer informatie of om een inleverpunt te vinden op basis van uw postcode.

 

Hergebruik


Video in-print producten worden geleverd met een micro USB kabeltje, naast het opladen van de batterij kunt u met dit kabeltje het Video in-print product op uw computer aansluiten.

U kunt Video bestanden verwijderen of vervangen. Hierdoor zijn uw Video Brochures herbruikbaar en uitstekend up-to-date te houden en blijvend worden ingezet.

Indien u grote aantallen Video in-print producten van nieuwe videobestanden wilt voorzien en u heeft zelf niet de mogelijkheid of tijd hiervoor, dan kunt u contact opnemen en dit aan ons uitbesteden, wij zorgen ervoor dat dit snel en correct zal worden uitgevoerd.

 

Retour zenden


Bij een mailing of een andere DM marketingcampagne kunt u overwegen deze te vergezellen van een retourenveloppe met het verzoek het Video in-print of USB in-print product terug te sturen voor recycling of hergebruik.

U kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.