Flow intro


Met kennis en ervaring en de nodige passie ontwerpen en maken wij innovatieve en communicatieve Video in-print en USB in-print marketing tools. Ons doel is om deze altijd tegen een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding te produceren en te leveren. Sleutelwoorden hierbij zijn inleven, meedenken, ontzorgen, luisteren en bovenal een vanzelfsprekende goede service!


Onze digitale Video in-print & USB in-print producten kunnen met hun unieke digitale-fysieke combinatie uw marketing en communicatie boodschap ondersteunen op een boeiende, opvallende en interactieve manier die impact heeft.


Wij combineren de kracht van bestaande en nieuwe marketing producten, hoge resolutie video in-print en usb in-print producten met kwalitatief hoogwaardig drukwerk en ondersteunen kleine en grote maar altijd spraakmakende en vooral betaalbare marketingcampagnes.


 

Productie


Het merendeel van onze digitale in-print producten laten wij in China produceren. In de loop der jaren hebben wij een betrouwbare groep fabrikanten geselecteerd die garant staat dat onze bestellingen op tijd en uiteraard op het hoogste kwaliteitsniveau onze klanten bereikt.


Wij zijn trots op het creëren van digitale innovatieve en toonaangevende producten voor onze klanten. Maar om het door ons gewenste kwaliteitsniveau en kostprijs te waarborgen is het gewoon niet mogelijk om al onze producten in Nederland/Europa te produceren.


Onze Chinese fabrikanten beschikken over de beste technologie-assemblage en infrastructuur ter wereld. We zijn erg tevreden over de jarenlange goede samenwerking en het kwaliteitsniveau en beschouwen ze als een verlengstuk van ons bedrijf.


Over ons, Productie, China 1
Over ons, Productie, China 2
Over ons, Productie, China 3
Over ons, Productie, China 4
Over ons, Productie, China 5
Over ons, Productie, China 6
 

Prijs en Kwaliteit


Voor het bepalen van onze verkoopprijzen hanteren wij een simpele filosofie “redelijke marges en eerlijke prijzen”. Wij hebben veel liever meerdere goede klanten door met lagere marges te werken dan een enkele klant met een hoge marge.


Uiteraard is de door ons gehanteerde prijs/marge filosofie niet van invloed op de kwaliteit, onze producten zijn van superieure kwaliteit en worden met de beste componenten en in een hoge afdrukkwaliteit geleverd.


Door onze aanpak en het laag houden van onze overheadkosten kunnen wij zeer competitief werken en hebben wij een zeer sterke marktpositie verworven waarbij wij hoge kwaliteit producten leveren en zeer scherpe en sterk concurrerende verkoopprijzen hanteren.

Over ons, Prijs/Kwaliteit, PMS
Over ons, Prijs/Kwaliteit, CMYK
Over ons, Prijs/Kwaliteit, 1 jaar garantie
Over ons, Prijs/Kwaliteit, CE
Over ons, Prijs/Kwaliteit, RoHS
 

Werkwijze


Vanaf het eerste contact zullen wij goed luisteren en eventueel doorvragen naar uw wensen en verwachtingen. Wij zetten onze expertise in en indien van toepassing zullen wij advies geven of suggesties doen. Uit ervaring weten wij dat een volledig inzicht essentieel is om te zorgen dat u het product krijgt dat u voor ogen had, of liever nog een product dat uw verwachtingen overtreft.


Tijdens het bestel proces, het productie proces, transport en de levering zullen wij u regelmatig informeren over de stand van zaken. In het zeldzame geval dat de dingen niet precies gaan zoals gewenst, zijn wij er om zaken te sturen en te regelen met minimale zorgen en moeite voor onze klanten.


Wij zijn een innovatief bedrijf en lopen voorop bij het gebruik van de nieuwste technieken en toepassingen, maar wat service betreft hebben wij een beetje een ouderwetse benadering, die berust op waardering, respect en het klant is koning principe. Het is geboren uit de wetenschap dat ons succes volledig afhankelijk is van de tevredenheid van onze klanten. En dat is waar we elke keer weer naar streven.